mg-atelier-ivaila

„Какви са клиентите на MG atelier”

"Какви са клиентите на шареното ателие?

Всеки клиент е важен за мен без значение дали е голям или малък, без значение дали работя върху булчинската рокля за най-чакания празничен ден или бродирам бод след бод вълшебни бродерии върху приказни книжни одежди, без значение дали съшивам последните детайли по нежната рокля за прекрасната абитуриентка или допълвам с последни щрихи ръчно рисуваната картичка за най-личния празник. Без значение е, защото с работата и творчеството си се стремя да накарам всеки един клиент на шареното ателие да се чувства специален.

В тази статия с гордост ще ви разкажа за Ивайла

– интелигентна, млада, талантлива и изключително усмихната, тя е само на 17 години, но вече е с награда „Ученик на годината“. Всяка година участва в между 15 и 20 международни турнири и състезания по математика, като през 2021 г. се класира на трето място в Innopolis Open in mathematics, на второ място със сребърен медал в Caucasus Mathematical Olympiad (Кавказка олимпиада по математика), на второ място със сребърен медал в индивидуалното състезание и на трето място при отборите в IMC (Индонезия). А тази година заедно с други талантливи математици извоюваха ВТОРО място за България на Европейската олимпиада по математика за момичета.

Най-харизматичният млад хендлер

Но тя е и най-харизматичния млад хендлер, когото познавам и най-грижовен стопанин за своите малки четириноги приятели. А с нейното йорки Нико са един невероятен тандем и вече печелят престижни награди на национално, европейско и световно ниво! Точно това е и поводът, заради който Ивайла ме потърси – да създадем заедно тоалет за нея, с който да представи Нико на Световното изложение на кучета в Мадрид, Испания, което се проведе в края на юни тази година. Така започна нашият творчески тандем и среща след среща и разговор след разговор пред мен се откри един нов, непознат, красив и изискан свят. Свят на специални изисквания за състава и цветовете на платовете, модел и кройки, дължина, цялостната визия и още, и още ♡ И така, избрахме кройка за сакото и роклята, разгледахме бродерии и специални конци, които да подхождат на кралското синьо – цветът, на който се спряхме и лека полека идеята започна да оживява в ръцете ми и се прероди в прекрасния тоалет, който превърнахме в реалност заедно ♡ Един специален тоалет, с който покориха върхове на световно ниво! Защото всичко е специално, когато влагаме много любов и желание в това, което правим! Благодаря!

mg-atelier-kostium
mg-atelier-kostium

България винаги ще я има, когато има такива деца като Ивайла ♡”

3 thoughts on “„Какви са клиентите на MG atelier””

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *